27. 12. 2016.

MOJA KOLEKCIJA LABELA!

Hej ljudi!
Nadam se da ste srećni i nasmijani u posljednjoj sedmici 2016 godine. Isto tako, meni je ovo zadnja sedmica prvog polgodišta u školi, pa se veoma radujem kako Novoj godini tako i raspustu. Potrudiću se da vam na raspustu pišem što češće.
Za danas sam vam pripremila moju kolekciju labela. Ja iskreno volim ovakve postove, pa odlučih i sama da napravim isti. 

Što se tiče labela, veliki sam ljubitelj istih, i mogu da kažem da imam solidan broj labela. Koristim ih togom cijele godine, ali definitivno najviše po zimi, jer imam problematične unse, suše se i pucaju.Samim tim što ih obožavam, moja najbolja ekipa za rođendan kupila mi je 10 paketa labela, obožavam ih. Može se reći da sam većinu labela potrošila .. Imam raznih, od Baby Lipsa, do Balee, Alverde ... 

Kao što znate postoje Rose, Nude & Red. Iz cijele te kolekcije, ja imam samo nude, iz razloga što mi se jedini dopada. Volim ovakve nijanse, pa sam zbog toga kupila baš ovo labelo. Odlično je. Daje skorz onako nude nijansu. Odličan je za školu, pa ga i sama koristim u školi. Daje veoma dobru hidrataciju usnama. Kao što i sami vidite, skoro sam ga potrošila, tako da, sve poreporuke:)
Ovo labela dobila sam za rođendan, pa nisam sigurna za cijenu. Ovo je prvi Alverde proizvod koji ja posjedujem. Mogu reći da se zaista viđa. Rozikaste je boje kao što vidite, mada na usnama ostavlja više školjica i sjaja neko rozu boju. Predivnog je mirisa, onako sladak miris. Jedino što mi malo smeta jeste što je na usnama jako ljepljiv, tekstura je čudna. Što se tiče hidratacije, probala sam i bolja labela. 
Imam i jedno Rosal labelo. Prija sam imala više, ali sam ih potrošila. Kao što vidite na slici ovo labela nisam koristila nikako. Kao prvo, glupo mi je ovo što su napravila da je unutra samo boja a okolo hidratacija, jer bukvalno imam boju samo na sredini usana. Drugo, skroz je nekako suvo. Ne sviđa mi se.  Jedino dobro jeste miris, predivan je.
Ovo je moj omiljeni Baby Lips iz Electro kolekcije. Što se tiče ove kolekcije, u početku sam bila zaluđena sa njom, a sada su ova labela kao i sva ostala. Najviše volim ovaj ljubičasti. Nije toliko jak kada se stavi, odnosno, mora baš puno da se stavi da bi se dobila baš jaka ljubičasta. U nijansi je '' Berry Bobm ''. Ima definitivno najljepši miris od svih ostalih labela. Hidrataciju neću komentarisati, jer svi znate i hidratacija ovih labela i nije nešto. 

Zatim imamo u nijansi '' Pink Shock ''. Sasvim je solidan. Divan miris. Odlična pigmentacija,puno bolja nego u kod prošlog labela. Iskreno, njega ne koristim toliko često, iz razloga što je veoma jak, boja je jako upadljiva.
I posljednji, koji mi se najmanje sviđa jeste ovaj narandžasi u nijansi '' Oh! Oragne ''. Stvarno mi se ne sviđa, iskreno. Na usnama boja izgleda bolesno, ali bukvalno bolesno. Čak ni miris nije fin, osjeti se na neki sirup, neprijatno mnogo. Prije sam ga korisitla stalno, ali sada ga uopšte ne korisitm. 
I posljednji Baby Lips je iz Dr Rescue kolekcije. Kupila sam ga ovo ljeto, sviđa mi se. On je u nijansi '' Just Peachy ''. Ekstra mi je. Pigmentacije je super, i kada se nanosi na usne dovoljno je samo malo staviti i boja se već primjeti. Jedini problem jeste što, ako se stavi malo više, malo pecka za unse, ali brzo to prođe. Totalno je osvježavajuće na usnama, osjeti se miris mentola.
Zatim, moji jedini i veliki favorit za čitav život što se tiče labela jeste '' Melem '' koji je prosto fenomenalan. Može se kupiti u ovom pakovanju, može kao u kutijama onim, a može i u vidu kreme. Fanstastična marka. Preporučujem. Njegova cjena je negdje oko 2,5 eura. Mnogo je masan i samim tim odlično hidrira usne. Totalno je neutralan, ne ostavlja nikakav trag na usnama. Sve preporuke:)
Odlična zamjena za ovaj proizvod jeste ''  Lipio propolis ''. Slobodno mogu da kažem da su to dva najbolja proizvoda za usne, koji imaju fenomenalnu hidrataciju. Imaju i divan miris, neutralan onako, ja volim takve mirise. Ovaj proizvod takođe ne ostavlja trag na usnama, a za tačnu cijenu nisam sigurna. Inače, sve ove proizvode možete da nađete u DM-u.

Imam da vam pokažem i tri Baleina proizvoda za usne. Njih sam potrošila u perodu od kraja desetog pa do početka 12 mjeseca. Iskreno, po hidrataciji najviše mi se sviđa ovaj plavi '' Sensitive '', a po mirisu zeleni '' Melone ''. Ovaj ljubičasti je sasvim solidan, mada su sva tri veoma slična. Sviđaju mi se. Ova tri sam potrošila, ali planiram da nabavim nove.

I na kraju ostala su mi labela koja još nisam otvorila, a to su:
- Baby Lips; Dr Rescue '' Pink me up ''.

- Baby Lips; Dr Rescue '' Too cool ''.
- Balea lipenbutter zarte Lippen ( imam već otvoren isti proizvod, ali kad' sam slikala kolekciju nisam ga mogla naći, ako želite recenziju recite, napisaću na instagramu ili ovdje).
- Balea Lippen Balsam Perglanz.
- Balea Lippen Pflege '' Nude Kiss ''.

To je to što se tiče ovog posta, nadam se da vam se sviđa. Očekujte specijal za 31. decembar, a do tada ljubim vas!
INSTAGRAM: @sossiiblog
E - MAIL: sofijapacariz@gmail.com

Broj komentara: 30:

  1. Odlican post draga moja! Ja obozavam da koristim labela,moji favoriti su ovaj ljubicasti i strike a rose,koji je dosta slican pink shock-u.
    Sto se tice ovih obicnih ,koristim eos - summer fruit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Miljana hvala puno♥
      Kod nas je skoro došao eos, i još ga nisam probala, ali vjerujem da ću ga probati u narednoj godini:)

      Izbriši
  2. Odličan post. Oduševila si me, tvoja kolekcija labela mi je baš ono 🔝.
    Imaš previše labela, blago tebi zaista sve je divno. Jedva čekam da otvoriš ostale i da napišeš recenziju na instagramu. Preoduševljena sam, samo napred. Slike su ti vrhunske, nemam reči. Ljubim te najdraža, samo tako nastavi i jedva čekam specijal. ❤☺

    OdgovoriIzbriši
  3. WoW! Za mene je ovo previše labela (imam samo 2) xD Super post Sosi, kao i uvek!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja takodje obožavam labela i imam ih dosta.I meni su usta jako osjetljiva pa uvjek moram da imam labelo uz sebe.Odličan post,jako mi se svidja,super sii <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moje usne su osjetljive i to je razlog ovolog broja labela. Hvala ti♥

      Izbriši
  5. Imas stvarno mnooogo labela. Ja obicno imam samo jedno, jer tek kada potrosim jedno, kupim drugo. Ne volim kad.ih imam vise, pa onda ne znam kad sam koji kupila i kada da ih bacim :)
    Inace, post je super :)

    MMara moj blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Marijana. Ja uvijek moram da imam jedan u jakni, jedan u torbi, jedan pored kreveta, dako se uvijek nagomilaju:)

      Izbriši
  6. Hahah, super post! Vidi se da jako jako obožavaš labela, haha *-* Inače, odlična ideja za post!
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - THIS IS MY LIFE

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post. Neka labela imam i prezadovoljna sam njima.

    Pogledaj moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  8. Vau, ja ih ne bih potrošila ni za 5 godina :))) Zavidna kolekcija :)
    Šminke nikad dosta

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga, ovako. Na svakom mom postu ai ostavljala komentar, i kad sam to videla evo, odlučila sam da posetin tvvoj blog. Predivno pišeš, imaš jako lep stil pisanja, pročitala sam svaki tvoj post i jako mi se svidja. Mnogo se trudiš oko bloga, i vidim kod svakoga ostavljaš iskrene komentare. Izgled bloga ti je jako lep, samo bi mogla postaviti banner. Jer ovde nisam u mogućnosti da se učlanim u tvoj blog, kad idem kući obavezno ću se učlaniti. Još jednom, blog ti je prelep.

    LifeInMyStyle | Novi post: Goals for 2017

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno što si posjetila moj blog i dago mmi je da ti se sviđa. Još jednom hvala na lijepom komentaru draga, a što se tiče bannera, jel' možeš da se javiš na mejl ili?♥♥♥

      Izbriši
  10. Odličan post draga!❤ Neke od ovih imam,i stvarno si predobri😍


    https://asmalldoseofthebeginning.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  11. I really like baby lips.
    I'm following you, if you like, follow my blog too.
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    OdgovoriIzbriši
  12. Super stvari i slike! :) Odličan blog! Zapratila sam te i nadam se da ćeš uzvratiti da se podržavamo u ovom blogosvijetu! :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se sviđa post!:)
      odavno te pratim, fenomenalna si! :D

      Izbriši
  13. Ovo je baš poveći broj labela,ja jedva da imam dva ili tri,jako mi se dapadaju,odličan post draga!

    Novi post je na mom blogu:
    http://littlebeautydreamer.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja hvala puno:) veliki sam ljubitelj labela, i mogla bih kupovati svaki danxd

      Izbriši
  14. Divan post! Takodje sam veliki ljubitelj labela, ali moram priznati neke od ovih nisam probala. Tako da cu definitibno neke probati! <3

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlican post! Takodje dosta koristim labela mada pretezno u zimskom periodu samo :)

    Sretna Nova Godina!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši