12. 03. 2017.

HAUL - dm & cm

Sudeći po komentarima iz mog prošlog Haul posta, može se reći da vam se dopala takva tema posta. S' obzirom da sam u zadnje vrijeme uzela par novih stvarčica odlučila sam da vam to pokažem danas!
Iskrena da budem, ovu stvar nisam kupila. Juče kad sam se vratila iz škole, dočekalo me je ovo. Mama je dobila na poslu, od neke žene, uglavnom, ta priča sada nije ni bitna. Kao što vidite na slici u pitanju je Garnier Ultra Doux regenerator. Nikada nisam probala ovaj proizvod, i jedva čekam da vam javim utiske. Ovaj, koji sam ja dobila je za normalnu kosu i smatram da će mi odgovarati, jer je moja kosa na neki način normalna; nije ni suha, ni previše masna, sasvim normalna. Ukoliko je neko probao ovaj proizvod, neka mi utiske napiše u komentar!
Pretpostavljam da će mama više da koristi ovaj set nego ja, ali mi se mnogo dopalo rumenilo koje se ovdje nalazi. Ovo je Rimmel set sa highlight - erom, bronzerom i rumenilom. Mami se najviše sviđa hajlajter i zbog toga sam srećna, dok je meni za oko zapalo rumenilo. Možda ste već znali da nisam ljubitelj rumenila i ne koristim ga, ali mi ovo rumenilo izgleda tako blago i slatko, morala sam da uzmem. Bronzer mi se čini sasvim okej. Iskrena da budem, smatram da će set biti sasvim solidan.







Zatim dolazimo do jedne stvari sa kojom sam ja oduševljena; Essence matt ruž 06. Imam već jedan ruž iz ove kolekcije i sa njim sam oduševljena, pa sam odlučila da uzmem i ovaj. Jedan od razloga zašto sam ga uzela jeste jer mi je trebao jedan dobar, crveni ruž za folklor, a s' obzirom da je ovaj matt smatram da je ovo pun pogodak. 
Maybelline Colorama sjenku dobila sam od sestre za 8.mart. Što se sjenke kao sjenke tiče, totalno je puna šljokica i šljašašti sva, a jedini ajmo reći problem jeste što se sjenka rasipa svuda. To je jedina zamjerka. Možete primjetiti na slikama da mi je skoro cijela ruka bila od šljokica, ali to samo dokazuje da je sjenka fenomenalna kada se stavi na kapak; pigmentovana je. Mislim da je neću koristiti toliko često, ali će svakako da posluži.
Da budem iskrena, ova stvarčica došla je do mene vrlo spontatno. Vjerujte da ne znam ni kako da je poručite niti da li se može poručiti kao ni gdje se ima kupiti. Zaista ne znam. U pitanju je Vitaminska krema. Krema je iz jedne apoteke u mom gradu, pa zato nisam sigurna da li se može kupiti negdje drugo, jer je izgleda ta apoteka proizvođač ove kreme. Kao što sam naziv kreme kaže, ovo je vitaminska krema. Miris je neutralan, a namjena je raznovsrna; za šta god treba. Nikakve dodatne informacije ne pišu na ambalaži. Krema je poprilično masna i smatram da će poslužiti za nešto. Javiću vam ustiske o proizvodu kasnije.
Slijedeća stvar jeste Catrice korektor. Pretpostavljam da svi znate da već duže vrijeme koristim Manhattan korektor i da sam sa njim oduševljena, ali isto tako znate da se on više ne uvozi ovdje kod mene, pa ga samim tim teško naručujem. Tako sam došla na ideju da kupim ovaj Catric jer sam čula riječi hvale o ovom proizvodu. Zaista se nadam da će da se pokaže kao dobar. Žao mi je što se na slici ne vidi baš dobro, ali pakovanje korektora je takvo da se ne može najbolje uslikati. I da, moj je u nijansi 020.
Eveline 8in1 total action lak za nokte htjela sam uzeti već duže vrijeme, ali nisam nikada. Imam veliki problem sa noktima i generalno su mi nokti maleni, nezdravi, lako lomljivi .. Mnogi su mi preporučivali ovaj lak, i evo, napokon sam ga kupila. Danas je ja mislim treći sloj laka. Nadam se da će pomoći. 
Delia crveni lak za nokte dobila sam zajedno sa gore spomenutom Maybelline sjenkom za oči. Nikada nisam probala proizvode ovog brenda, ali se radujem probavanju istog. Nadam se da će biti dobar. U pitanju je obična crvena nijansa, čini mi se broj 209.




Zadnja, ali i ne i najmanje bitna stvar jeste neseser. Nisam mogla da odolim kada sam u CM - u ugledala ovo. Tako mi je sladak. Pretpostavljam da će mama da ga iskoristi, jer joj fali neseser s' obzirom da kod nje šminke nikad nije dosta, dok ja ipak imam svoje nesesere koji su fino raspoređeni, pa bi ovaj onda bio višak. Skroz je praktičan i čini se kvalitetnim.
Da li vam se dopada nešto od navedenih stvari?
Da li imate nešto od proizvoda gore?

instagram: @sossiiblog
mail: sofijapacariz@gmail.com

Broj komentara: 45:

  1. Predivan Haul. Probala sam Evelinov lak i mogu ti reći da je zaista delotvoran!😘😘
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se za Eveline 8u1, deluje i vredi ga koristiti!
    Karmin i Rimmel set takođe deluju zanimljivo. :)

    Kathy's delight / Instagram

    OdgovoriIzbriši
  3. Super stvarčice, koristim 8in1 :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjajan haul! :) Baš mi se dopadaju proizvodi, posebno set rumenila, highlightera i bronzera. Odličan post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan haul. Sviđaju mi se proizvodi koje si uzela. :)

    Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  6. Sofija draga, iz posta u post si sve bolja i sve originalnija, a tvoje gotografije sve kvalitetnije na čemu bih ti čestitala, jer se zaista vidi sve veći profesionalizam u tvom blogovanju! Jako interesantna tema za post, obozavam da citam o haulovima! Ovaj je sjajan, predivne stvari si kupila, zaista, sa vecinom sam i sama vec upoznata tako da sma sigurna da ce ti odlicno koristiti.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Sandrice, nemaš pojma kako su me je tvoj divni komentar usrećio. Hvala ti mnogo na lijepim riječima i na iznesenom mišljenju. Drago mi je da ti se dopada tema posta kao i cijeli post. Ljubac♥

      Izbriši
  7. Divan haul, draga. Maybelline senka je predivna kao i rumenilo a eveline lak mogu samo da pohvalim jer je moje nokte spasao. ♥

    Die with memories,not dreams

    OdgovoriIzbriši
  8. Rimellov set mi deluje genijalno, hajlajter je naizgled predivan :D
    Eveline lakovi su genijalni, probala sam dosta njih i stvarno sam prezadovoljna! <33

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Set mi se baš dopada i drago mi je da ti je zapao za oko♥

      Izbriši
  9. Predivne stvarčice,ovaj Rimmel set je presladak,baš mi se sviđa kako izgleda.
    Nisam ljubitelj šljokičastih sjenki ali ova od Maybelline je pun pogodak i može se iskoristiti u neku jaču šminku odlično!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  10. Imala sam Eveline lak i pomogao mi je samo kada sam ga koristila baš kako piše na kutiji, ovako kao jedan sloj nije. Tako da, njega sam probala i jako mi se svidja! Set deluje fantastično, bronzer je prelep!❤

    Novi post Misseslandy

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno se nadam da će i meni lak da pomogne:)♥

      Izbriši
  11. Jako lep post, draga. Najviše mi se dopadaju ruž i senke.

    laAdda

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlican haul! Eveline-ov lak ce da ti pomogne,ubijedjena sam u to s obzirom da istu muku mucim kao i ti! Neseser mi se bas svidja!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  13. Odlican post :) Ja sam vec probala eveline 8in1 i super je :) #Samokazem

    OdgovoriIzbriši
  14. Very beautiful purse! Great review!
    www.recklessdiary.ru

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga Sofija, haul je predivan. Stvarno si kupila predivne proizvode, ali ovaj matić je savršenstvo. Obožavam mat ruževe i mislim da ću teško moći odreći se istih, ako se ikada povuku iz prodaje :D

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti mnogo. Drago mi je da ti se dopadaju stvari☺

      Izbriši
  16. Lovely haul. I really like the matte lipstick, the golden eye shadow and the nail polish.
    I just followed your lovely blog (#157). Please follow back. Stay in touch.

    www.fashionradi.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Draga odlican post super.Odmah sam te zapratila nadam se da uzvracas ???
    Nisam dugo citala ovakav post bas sve lijepo objasnjeno i receno sve u jednom postu superrrr.
    p.s pratim tvoj blog,uzvrati pliz!!?

    OdgovoriIzbriši
  18. Sve izgleda lepo ali moram reci da mi j Essence ruz privukao paznju! Koliko kosta? 💟

    OdgovoriIzbriši
  19. Class purchases)
    Would you like to follow each other on GFC?
    Please let me know on my blog and I will follow back as soon as possible!
    http://www.milashe4ka9596.ru

    OdgovoriIzbriši
  20. slobodno mogu da kazem da je osamu1 moj favorit sto se nege noktiju tice, od kako ga koristim nokti su i savrseni :D
    dopada mi se i kate rumenilo paletta !
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  21. Loved you haul. The Maybelline eyeshadow is my favourite :)

    I'm following your blog. Would you like to follow me back? :)
    //Experiências e Constatações\\

    OdgovoriIzbriši
  22. Rimmel paleta mi se čini fenomenalnom, šteta što se tebi baš i nije svidjela. Slike su fantastične! Zapratila sam te.

    kalxpsia.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  23. I love everything of this haul!

    Can we follow each other? follow me and i'll follow you back, i promise :)
    Bye bye
    http://sabriellee.blogspot.it/

    OdgovoriIzbriši
  24. Predobar haul. Posebno želim da isprobam Rimellovu paleticu. Već neko vrijeme je gledam, samo čekam kad ću da je kupim haha <3

    everydayema.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  25. Odlicaan post! Slike su savrsene!
    Ako mozes klikni na linkove iz zadnjeg posta :)
    --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/03/alien-outfit-zaful.html#comment-form

    OdgovoriIzbriši