29. 03. 2020.

Simple everyday makeup

Post za koji sam govorila da se vjerovatno nikada neće naći na mom blogu, čitate upravo sada. Volim šminkanje ali smatram da nemam ništa novo i specijalno da vam pokažem. Međutim, u trenucima dosade ipak odlučih da sa vama podijelim proizvode za svakodnevni simple makeup koji praktikujem.
  
1. Hidrantna krema 
Trenutna koju koristim jeste Nivea Moisturizing day care. Vodenasta je i izrazito dobro hidrira. Uvijek stavljam kremu kao prvi proizvod jer mi u tom slučaju šminka bolje "liježe" na kožu. Često ih mijenjam, ali se rado vraćam na Nivea i Eveline kreme. 


2. Korektor
Kada se šminkam na dnevnom nivou, nikada ne stavljam puder. Volim da mi koža "diše". Koristim korektor i stavljam ga na sva uobičajena mjesta, nos, čelo, podočnjake i na bubuljice koje krase moje lice. A korektor od kog se ne odvajam je Catrice liquid comouflage. Svima dobro poznat, odličan!


3. Puder u kamenu
Favorit favorita je Rimmel stay matte, ali kao što vidite ispod, njega nisam koristila. Priča iza ovoga jeste da mi je rimelovog nestalo, a nedavno sam na poklon dobila Golden rose kompaktni puder. Kako je #stayhome u toku, bila sam prinuđena da ga isprobam. Veoma sam zadovoljna, iako stay matte još uvijek zauzima broj 1 u mom srcu.


4. Obrve 
Oko obrva stvarno ne komplikujem. Pokušala sam ih u par navrata iscrtati skroz, međutim to nije to. Samo ih popunim. I to ne olovkom, već sjenkom. Koristim She eyebrow set sa dvije nijanse od kojih ja koristim tamniju. U suštini počešljam ih, popunim i malo iscrtam početak. To je to. 


5. Olovka za oči
Catrice olovku za oči koristim i na gornjoj i na donjoj vodenoj liniji oka. Daje dramatičan izgled i naglašava konture oka. Mala mana, a to je da se nakon određenog vremena razmaže, pa povedite računa da ne hodate kao panda okolo.



6. Maskara
Ja trepavice skoro da nemam tako da ih obavezno uvijam pri svakom šminkanju. Koristim 100 godina star uvijač iz DM-a, a nakon toga Max Factor 2000 calorie maskaru. Za prva dva sloja obično koristim stariju maskaru koja se isušila i kao treći sloj nanesem novu maskaru.


7. Konture
Essence Get picture ready paleta za konturisanje. U paleti su tri nijanse; najsvjetliju ne koristim, nijansa u sredini je izrazito narandžasta, a najtamniju morate pažljivo koristiti. I nju jedinu koristim. Dobro otresem četkicu jer je paleta veoma pigmentovana.


8. Hajlajter
Hajlajter koji trentno koristim jeste Catrice mineral glow i mislim da ću ga dugo još koristiti s obzirom da se veoma sporo troši. I jako sam zadovoljna. Stavljam ga obavezno u unutrašnji ugao oka sa manjom četkicom i sa širokom šetkicom na sva ostala mjesta predviđena za korišćenje istog. 


9.Usne
Catrice generation plump&shine sjaj za usne u nijansi 076 Nude Sapphire trenutno je moj omiljeni proizvod za usne. U danima kada se ne šminkam stavim samo njega i sijam u svakom smislu.


To je to što se tiče proizvoda. Kao što sam rekla, ništa specijalno. Skroz jednostavno i gotovo neprimijetno. Po meni je tako najljepše, jer manje je nekada više. To i praktikujem.





Kako izgleda vaš simple svakodnevni makeup?
Koristite li neke od ovih proizvoda?

@sofijashere

Broj komentara: 36:

  1. This look is really beautiful! And I have to say, I love how you took the pictures here. That is so creative!
    the creation of beauty is art.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi! Wonderful makeup rutine.
    Thanks for follow my blog. Now I follow you too. Have a nice day!

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh love this routine and I am all about keeping things simple.

    Allie of
    www.allienyc.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako dobar post! Sviđaju mi se gifovi i način na koji si fotkala proizvode. :)

    Savršen nered

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful natural look. I use nivea daily as well :)

    www.fashionradi.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš mi se sviđa post. Koristimo isti puder u kamenu. :)
    Zapratila sam te. :)

    Novi post: https://andjelina-svastara.blogspot.com/2020/04/vanredno-stanje-ostanitekodkuce.html

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan post i zanimljivi proizvodi :)
    Dopada mi se tvoja ideja za fotografisanje proizvoda, u ogledalu :)

    Milica
    missymj.blogpost.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Veoma jednostavno, a izgleda lepo i uredno! Moram priznati da ja nemam dnevnu rutinu šminkanja, nemam tu naviku a ni pogodan tip kože (masna). Sviđaju mi se GIF-ovi koje si napravila!

    milicaimp.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post!Veoma lepo i svedeno,i pravo da kažem slično mom dnevnom looku!Veoma mi se svidja tvoj blog,samo tako nastavi,a dobila si novog followera :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Inače se ne šminkam uopšte, što mnogima često zvuči nevjerovatno, ali jednostavno, to sam ja.😅 Tvoj mejk up mi se sviđa, baš zbog toga što je jednostavan. I sama se vodim time da je manje često više. Sjajan post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    OdgovoriIzbriši
  11. Obozavam Catrice korektor! Super post, bas mi je drago sto sam otkrila tvoj blog <3
    Pratim te <3 jfashionlover.online <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Odličan post! Obožavam ovaj Catrice korektor :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    OdgovoriIzbriši
  13. Dobar dan, kako ste? Brazilka sam i tražim nove sljedbenike za svoj blog. I ja mogu slijediti tebe.
    https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

    Ako me pratite, možete poslati vezu na moj blog, a ja ću vas pratiti natrag.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zaista neobično i kreativno. Hvala ti:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Predivan ti je ovaj makeup look i mnogo ti lepo stoji! Taj sjaj na usnama što si mi pomenula je stvarno vrh, sad vidim i zašto! Svaka čast na postu i na fotkicama, divno! ❤❤❤


    www.iammilitza.com

    OdgovoriIzbriši