14. 01. 2017.

FAVORITI 2016. GODINE!

Iako je prvi mjesec skoro prošao, ja ću tek sada da vam uradim favorite prošle godine. Godina iza nas je bar za mene bila veoma monotona, dosadna i ajmo reći loša. Tokom cijele godine koristila sam iste stvari, nisam probavala ništa novo, ali, stvari koje sam koristila zaslužuju da budu u ovom postu! 
Krenućemo od početka godine. U toku januara 2016. godine mnogo sam čitala. Kao prvi favorit imam dvije knjige; Gradovi na papiru - Džon Grin i Gnev anđela - Sidni Šeldon!
Knjigu Gradovi na papiru sam bukvalno pročitala u jednom dahu. Fenomenalna je. Moram priznati da mi je knjiga bolja od filma, jer prosto u filmu nemaju detalji i sitnice kao u knjizi. 

Gnev anđela je jedina knjiga od Sidni Šeldon koju sam pročitala. Nisam imala priliku pročitati ništa od nje, ali se nadam da hoću. Knjiga je zanimljiva, a najviše mi se dopada glavni lik - Dženifer Parker. Pročitajte, nećete se pokajati!

Tokom cijele godine koristila sam essence ruž! U pitanju jer ruž u nijasni 03 - come naturally. Nije mat, mada ga ja često znam zamatirati. Imali ste prilike da ga vidite u jednom outfit postu. Boja je veoma čudna; ljubičasta, ali usne s' ovim karmion izgledaju modro što se meni sviđa, iako se ljudima u mojoj okolini većinom ne sviđa. Kupila sam ga u DM - u, a za tačnu cijenu nisam sigurna!
 S' obzirom da se ne šminkam uvijek, ne stavljam puder tako često, a imam problema sa bubuljicama i crvenim kapcima potreban mi je korektor! Defintiivni favorit jeste Manhanttan wakpe up concealer. Moram da priznam da su meni concealeri i korektori potpuno isti, tako da, ovaj proizvod je fantastičan. Moj je u nijansi 002 - classic beige. Kod nas se Manhattan prestau uvoziti, tako da ovog prozvoda više nema bar ovdje kod mene. Korektor je fenomenalan; ima odličnu pokrivnu moć, prekriva sve, od podočnjaka do crvenila i bubuljica. Preporuka! 
 Tokom ljeta bila sam zaljubljena u ova dva laka; Eveline u nijansi 915 i Malena broju 2. Divne boje, tirkizna i crna. Dobitna kombinacija. Moram da priznam da su lakovi izdržali čitavo ljeto, međutim, evo već sada su krenuli da se suše, brazde dok ih mažem, a ovaj crni se i zgusnuo. Oba laka sam kupila u DM - u. Vjerujem da ću ove lakove da odložim jer ih koristiti više neću, ali moram priznati da su bili fenomenalni!
Otkriće prošle godine bio je Balea podylotion! Ima divan miris i odlično radi svoj posao. Nisam ljubitelj ovakvih proizvoda i nikada ih nisam pretjerano koristila, ali me je ovaj podylotion oduševio. Miris na tijelu ostaje dugo. Pakovanje je preslatko i totalno girly što me je privuklo kad sam ga vidjela na polici. U sebi ima dozu šljokica koje ostaju na tijelu. Proizvod ima 200ml i mislim da se više ne može pronaći u prodaji!
Veliki sam ljubitelj naočala za sunce, ali sam takođe veoma smotana i polomim svake koje kupim. Moram da priznam da sam ove koristila pune dvije godine, a onda?! A onda su i one pukle iz razloga što im je došao kraj. Naočale su pun pogodak. Obožavam ovakav oblik naočala, jednostavne su i mogu uz sve. Nosila sam ih čitavo ljeto. Pošto sam sa ovim' završila, planiram da kupim neke slične - ako ne i iste - kao ove. Ove su kupljenje u butiku Tiffany i plaćene su 10KM - 5€.
Vjerujem da svi znate da je ova torba bila totalni trend prošle godine. U mom okruženju su je svi nosili, pa tako i ja. Plaćena je negdje oko 11€, a kupljena je u robnoj kući. Nisam neki ljubitelj torbica na rame, pa samim tim ovu torbu nosim gdje god da krenem. Dovoljne je veličine da mi stane sve što mi treba. Slatka je i veoma praktična!

To je to za ovaj post.
Da li imate nešto od navedenih stvari? 
Koji su vaši favoriti? 

43 komentara:

  1. Divan post draga! Ranac mi se posebno dopada! Probala sam Balein bodi losion sa zlatnim šimerom i celog leta sam se mackala sa njim :D Fotke su sjajne!

    Milica's diary

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post! Ranac mi se posebno sviđa, ali nigdje ne mogu da nađem ovakav, a i kad ga nađem košta po 40-50 eura. :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelijep post! Svi favoriti su divni, ali meni se najvise svidjaju suncarice.

    leylaslifee.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan post i favoriti.Meni se najviše sviđa torba.Hahha ja sam mislila da ćeš da napišeš i nešto o predivnoj...Nutelli :D-

    ifunnywithme.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana:)
      Razmišljala sam da napišem nešto i o Nutelli kao i o soku koji je možeš vidjeti na prvoj fotografiji, ali sam ipak odustala xd

      Izbriši
  5. Rančić je presladak! <3


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  6. Bas mi se svidjaju novi postovi i stvarno si napredovala. Nadam se da cemo se uskoro vidjeti pussaa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na lijepim riječima draga, nadam se i ja:*♥

      Izbriši
  7. Cool stuff: D
    Very nice finishes :)
    Cool cosmetics: D

    Follow me? I follow you ?:)
    grlfashion.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlican post,draga! Svi favoriti izgledaju zanimljivu i dobro.
    Prosle godine sam imala slican ranac kao tvoj,zapravo samo je bio razlicitog dezena. Obozavam takve ranceve. ☺

    OdgovoriIzbriši
  9. -Predobar post!Svi favoriti su sjajni!Bodylotion savršeno izgleda,šteta što ga više mena u prodaji!Ranac je presladak!Takođe sam veliki ljubitelj naočara!Vidim da si promenila izgled bloga,sjajan je!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  10. Super favoriti. Ruksak mi je divan. :D


    itsnina23.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  11. Fotografije su ti predivne. Torba mi se jako sviđa:)

    MMara

    OdgovoriIzbriši
  12. Fantastične fotkice! Mnogo mi se sviđa post i blog ti je odličan, zapratila sam te. ♥
    Rančić je prelep, a baš me privlači ovaj Balein losion. ☺

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Super post! Gradove na papiru sam gledala film i ne znam jel bih citala knjigu s obzirom da mi se film nije svidio. Eveline lak je predivan. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se iskreno knjiga više sviđa zbog sitnica i detalja kojih nema u filmu. Hvala:)

      Izbriši
  14. Divan post. Neke od proizvoda sam koristila i jako sam zadovoljna. Ruksak je predivan.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  15. mislim da imam oslicne naocari, dopadaju mi se tvoju favoriti al nutela je pobedila!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/01/top-5-knitted-dresses.html

    OdgovoriIzbriši
  16. Jako mi se dopadaju tvoji favoriti, odličan post! :)

    Giveaway je na mom blogu-----> GIVEAWAY: MOJROKOVNIK.RS

    OdgovoriIzbriši
  17. Super favoriti, imaš odličan post! <3 <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  18. Prvi put sam na tvom blogu i zaista mi se mnogo dopada. Izgled bloga ti je bas super, vidi se da si se potrudila oko uredjivanja. Dopada mi se tvoj stil pisanja i interesantno biras teme postova, tako da sam od sada tvoj clan! Fotografije su ti predivne, cime fotografiese? Ova naslovna je *_* Gledala sam ovo Balea u DM i zao mi je sto ga nisam kupila sad kad cujem da ostaju sljkoice na tijelu. tvar je u tome da ja imam iskustvo sa njhovim navodno "shimmery" kupkama i losionima, a na kozi nista ne ostane. Ovaj rancic mi je presladak. Ako zelis, posjeti moj blog i uclani se ako ti se svidi ❤ klik ------> Simona's diary

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, razmazila si me ovim komentarom. Slikam sa fotićem Sony Steady Shot DSC - S 3000. Hvala ti draga puno na lijepim riječima, ljubim te
      ♥♥♥

      Izbriši
  19. Lovely look you have. Like the backpack
    Shop the Wholesale Backpacks UK

    OdgovoriIzbriši
  20. Oduševljena sam postom :) !
    Alfi je pravi dasa,pozdravi ga od mene <3.Slažem se sa svakom mogućom rečenicom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se post dopada, ali čini mi se da si pogriješila post, Alfi je u drugom postu♥

      Izbriši